Επικαιρότητα

Συνάντηση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη με τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Κοινωνία 21/09/2020 16:48
Συνάντηση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη με τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Τη Σύρο επισκέφτηκε το τριήμερο 18 ως 20 Σεπτεμβρίου ο διάσημος και καταξιωμένος παγκοσμίως Έλληνας Σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μαζί με τη σύζυγο του και παραγωγό των έργων του κυρία Μαρία Μανουσάκη φιλοξενούμενος επίσημα από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Σκοπός και αντικείμενο της επίσκεψης ήταν οι ουσιαστικές και σοβαρές συζητήσεις πάνω σε ένα πολύ σημαντικό και σπουδαίο project και πλάνο γυρισμάτων, τηλεοπτικών παραγωγών με θέμα (όχι μόνο ενός θέματος αλλά περισσότερων) την ανάδειξη της σπουδαίας ιστορικής, πολιτιστικής και λογοτεχνικής ομορφιάς της Σύρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην όποια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, τον δημοσιογράφο-ιστοριογράφο Παναγιώτη Κουλουμπή, καθώς και με νέα άτομα που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο δημιουργικό και παραγωγικό με τον κινηματογράφο, τηλεόραση, θεατρικό και ιστορικό χώρο στη Σύρο.

Παράλληλα υπήρξαν συναντήσεις και συζητήσεις αλλά και επισκέψεις σε διάφορους χώρους σχετικές με το project και τις παραγωγές τις οποίες σχεδιάζει ο γνωστός σκηνοθέτης και η σύζυγος του.

Βαθύτατη επιθυμία του σκηνοθέτη και της συζύγου του, είναι να πάνε όλα καλά με την πανδημία και να ευδοκιμήσουν το συντομότερο τα εξαιρετικά σχέδια που ετοιμάζει για το νησί μας. Ενδεχομένως οι επίσημες ανακοινώσεις να συμπεριληφθούν στις ευρύτερες εκδηλώσεις της επετείου των 200 χρόνων (2021) από την απελευθέρωση της χώρας μας.