Επικαιρότητα

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Κοινωνία 07/08/2020 12:41
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο

"Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μάννα, θέλουν να ευχαριστήσουν και δημοσίως τον αξιότιμο και δικαίως αναγνωρισμένο ως Εθνικό ευεργέτη, κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο.

Χωρίς την γενναιόδωρη οικονομική προσφορά του, θα ήταν αδύνατον να υλοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση, του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να εξωραϊστεί το Εκκλησάκι της Αναλήψεως στην Αζόλιμνο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι χαρούμενοι από την στήριξη που απολαμβάνουν από τους συμπολίτες τους σε κάθε μικρή ή μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση της Κοινότητάς μας.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια πως όποια απόφαση παρθεί, όσο σωστή και απαραίτητη να είναι, για να υλοποιηθεί, πέρα από την καλή διάθεση, απαιτείται και ανάλογη χρηματοδότηση.

Σε αυτό λοιπόν το έργο, του εξωραϊσμού της Εκκλησίας της Αναλήψεως, η χρηματοδότηση προήλθε κυρίως από τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, από τον κύριο Μάρκο Βαρθαλίτη (κουκλόμαρκο) και από τον κύριο Ιωάννη Δάσκο.

Επίσης ευχαριστούμε τους κυρίους Σπύρο Ρουσσουνέλο, Νικόλαο Συριανό και τον Ιωάννη του Τζουάννε Μαραγκό για την προσωπική τους εργασία.

Ευχαριστούμε τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μάννα, για την προσφορά των καρεκλών για τον Ναό και την αίθουσα του.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσοι πρόσφεραν υλική και προσωπική εργασία, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση".