Επικαιρότητα

Αναδιάρθρωση των υπηρεσιακών δομών

Πολιτική 21/08/2014 10:11
Αναδιάρθρωση των υπηρεσιακών δομών

Συνάντηση γνωριμίας με τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είχε χθες το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδω, Γιώργος Λεονταρίτης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Μάρκος Δαδάος.

Ο κ.Λεονταρίτης στην τοποθέτησή του έδωσε το στίγμα της νέας Περιφερειακής Αρχής τονίζοντας  το σημαντικό ρόλο που οι υπάλληλοι της Περιφέρειας καλούνται να διαδραματίσουν στην υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων  και των αναπτυξιακών δεσμεύσεων της παράταξης που οι νησιώτες επέλεξαν να ηγηθεί για την επόμενη πενταετία . Ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους  ότι επιθυμεί τη συνεργασία όλων και ότι θα βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους επισκεπτόμενος τους χώρους εργασίας, συζητώντας τα ποικίλα προβλήματα των υπηρεσιών  με στόχο την εξεύρεση άμεσων λύσεων.

Τόνισε επίσης ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η αναδιάρθρωση των υπηρεσιακών δομών και η αλλαγή νοοτροπίας όλων με στόχο τη βελτίωση των παρεχομένων  υπηρεσιών προς τους πολίτες αλλά και τους επενδυτές που θα επιλέξουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προσήλθε και συμμετείχε στη συζήτηση ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών κ.κ. Μαούτσος Ευάγγελος, Δουρής Δημήτριος, Συμεοπούλου Αδαμαντία, Βουτσίνος Αντώνιο, Λούβαρης Αντώνιος, Παγανέλης Γεώργιος, Ουζουνίδου Ζωή, Μουρσελάς Κωνσταντίνος, Μαραγκός Νικόλαος και Αριστείδου Ευμορφία.