Επικαιρότητα

Υπό βροχή οι γάμοι στα Συριανο-Ιδώματα

Κοινωνία 21/02/2020 00:47
Υπό βροχή οι γάμοι στα Συριανο-Ιδώματα

Δεν μας έκανε το χατίρι ο καιρός, δυστυχώς, με τους ουρανούς να ανοίγουν για τα καλά λίγο μετά την έναρξη του νέου δρώμενου στο Συριανό Καρναβάλι, τα Συριανο-Ιδώματα.

Παρόλα αυτά, το κέφι δεν χάθηκε κι έστω με δυσκολία η δράση μεταφέρθηκε στην αίθουσα τέχνης Βάτη. Γαμπροί και νύφες με τις οικογένειες τους έδωσαν το παρόν και με τη συνοδεία μουσικών αντάλλαξαν όρκους με ισχύ... έως τα κούλουμα. Οι γαμήλιες πομπές ξεκίνησαν να φτάνουν λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Μιαούλη όπου και θα γίνονταν οι γαμήλιες τελετές με την δέουσα επισημότητα. Η έντονη βροχόπτωση που ακολούθησε όμως δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί το δρώμενο με βάση τα πλάνα των διοργανωτών ούτε να πραγματοποιηθούν οι παραδοσιακοί χοροί που ήταν προγραμματισμένοι. Την παρουσίαση είχαν επιμεληθεί οι Γιώργος Ρούσσος, Μαριάννα Βακονδίου και σε ρόλο συμβολαιογράφου ο Γιάννης Δεσύπρης.

Το Syrostoday και το Cyclades24 μαζί με την Prisma Audio Visual Projects, θα μετέδιδαν ζωντανά και από κοινού την εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης όμως η επιδείνωση του καιρού αφενός μας ανάγκασε να αλλάξουμε το πλάνο της μετάδοσης και εν τέλει να διακοπεί λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και της ακύρωσης του γεγονότος στην Πλατεία Μιαούλη. Δείτε παρακάτω ένα απόσπασμα από την έναρξη της εκδήλωσης στην Πλατεία Μιαούλη.

Έπεται όμως συνέχεια... Syrostoday και Cyclades24 σε συνεργασία με την Prisma Audio Visual Projects θα σας μεταδώσουν για πρώτη φορά και σε υψηλή ευκρίνεια τα καρναβαλικά δρώμενα που θα ακολουθήσουν σε Άνω Σύρο (29/2) και Ερμούπολη (1/3). Μια μεγάλη συμπαραγωγή με στόχο να απολαύσουν οι αναγνώστες μας το Συριανό Καρναβάλι όπου κι αν βρίσκονται.