Εκδηλώσεις/Events

Έκθεση του Podalenios στα Χρούσσα

Πολιτισμός 13/12/2014 - 23/12/2014

Για πρώτη φορά στα Χρούσσα, θα πραγματοποιηθεί έκθεση έργων τέχνης, από την Αναγέννηση ΜΚΟ κατά την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, εκ μέρους  του Podalenios στην πρώην ταβέρνα Χρούσσα, η οποία έκλεισε πέρυσι.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια νέα σειρά γνωστών έργων της συλλογής του Podalenios «Πορτραίτα σε Γυαλί», με τις προηγούμενες εκδόσεις του που έχουν δει και θαυμάσει χιλιάδες κάτοικοι της Σύρου από το 2006 σε εκθέσεις σε όλο το νησί.

Η νέα σειρά «Πορτραίτα σε Γυαλί» θα περιλαμβάνει τις τελευταίες δημιουργίες του Podalenios, διακριτικά έργα τέχνης με καθρέφτες. Τα μοναδικά έργα του απεικονίζουν φρέσκα, ελληνικά χαρακτηριστικά,  με λεπτά παραδοσιακά στοιχεία.

Ο Podalenios και η σύζυγός του, Βασιλική, διευθύντρια του καλλιτέχνη,  διαμένουν στο Φοίνικα. Η έκθεση πραγματοποιείται προς όφελος του έργου «Αναγέννηση». Ο καθένας καλείται να παραστεί και η είσοδος είναι δωρεάν.

Η έκθεση του Podalenios «Πορτραίτα σε Γυαλί» στα Χρούσσα αρχίζει το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, και είναι ανοιχτά καθημερινά απο 18:00-22:00, με την τελετή έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το Σάββατο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Βασιλική στο τηλέφωνο 6944 866 354 ή με email στο podalenios@hotmail.com.