Εκδηλώσεις/Events

Paul Tsoras "SUGAR HOUSE" @ Πειραματικό bar

Nightlife 31/7/2014

Το Πειραματικό BAR παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά τον Paul Tsoras γνωστό ως "SUGAR HOUSE", παραγωγό και Remixer των Μεγάλων επιτυχιών "Drink To Get Drunk" , "Desire" , A Girl Like You" 

Πέμπτη 31 Ιουλίου,Μην το χάσετε!!!!!!!!!

 

Paul Tsoras "SUGAR HOUSE"

H αγάπη για την house μουσική είναι το στοιχείο εκείνο που χαρακτηρίζει όσο τίποτα την πορεία του Παύλου Τσώρα. Ο Παύλος έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική dance σκηνή κυρίως με την δημιουργία, μαζί με τον BIllie T, του Soulreel, ενός project που γνώρισε μεγάλη επιτυχία για πάνω από επτά χρόνια και που έγινε γνωστό για τις παραγωγές του και για το House Cartel Radio Show.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε δύο από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, τον Κiss FM και τον Capital FM. Από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι promotion και A&R manager στην Planetworks, την μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία dance μουσικής στην Ελλάδα.

Η πορεία του στο χώρο του djing μπορεί να χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένη, μιας και έχει παίξει στα μεγαλύτερα και γνωστότερα club της χώρας και συχνά δίπλα σε Dj παγκοσμίου φήμης, όπως ο Dennis Ferrer, o Sandy Rivera, Alix Alvarez, o Lenny Fontana, ο Bini Martini, ο Tracy K κ.α.

Με τους Soulreel, κυκλοφόρησε τις δύο πολύ επιτυχημένες συλλογές Delicious House Cartel και Feel the Soulful Essence. Επίσης, το 2009, ο Παύλος ήταν ο compiler της συλλογής On the beach Greece 2009 που κυκλοφόρησε από την Defected.

Τον Μάρτιο του 2010, ανανεωμένος και με καινούριες ιδέες, δημιούργησε το Sugar House, ένα ολοκαίνουριο project που έχει σαν στόχο να εξελίξει το πάθος του Παύλου για την house μουσική, δίνοντας στα party έναν prive χαρακτήρα. Στα πλαίσια αυτού του project οφείλεται και η δημιουργία του Brown Sugar House Radio Show που έχει γίνει ήδη περιζήτητο, μιας και παίζεται εβδομαδιαίως σε πάνω από τριάντα dance ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και στα καλύτερα dance net radio παγκοσμίως.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως o ίδιος ο Παύλος Τσώρας έχει δώσει έμφαση στις νέες παραγωγές (original αλλά και remixes). «Hotel Piano» λέγεται το πρώτο κομμάτι του Sugar House project. Ακολούθησε το «Fly alone», που αποτελεί remixe στο κομμάτι της ιταλίδας Giloya, και ένα ακόμα remixe στο δημοφιλές «Drink to get drunk» που έχει γίνει ήδη επιτυχία, καθώς βρίσκεται στα airplay των γνωστότερων dance ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας.